Testimonial Category: <span>Niš</span>

bc

Better Collective

“Saradnja sa IT Bootcamp-om je zaista od samog početka bila na visokom nivou. Za potrebe naše kompanije uvek su izlazili u susret i prilagođavali se našim zahtevima. Činjenica da nastavljamo saradnju ide u prilog kontinuiranom uspehu celokupne organizacije. Radujemo se svim budućim kolegama.”

Nina Stošić, asistent direktora

Future Forward

Future Forward

“Future Forward unazad nekoliko sezona ima dobru saradnju sa IT Bootcamp-om, i možemo ih pohvaliti kvalitetnim odabirom i vidno uloženim radom sa samim kandidatima. Trenutno se kod nas na programu nalazi nekoliko polaznika i sjajno su se uklopili u naš tim. Ovim je i IT Bootcamp pokazao profesionalnost i dobru osnovu za sve one koji žele da sebe razviju u sektoru informacionih tehnologija. Nastavljamo saradnju svakako i sa nestrpljenjem čekamo novi krug kandidata.”
Zoran Popović, CTO / Managing partner

TangledHub

Sjajno organizovan praktični rad, bez suvoparne teorije i gubljenja vremena omogućava polaznicima sve potrebne informacije i osposobljava ih za rad na visoko traženim funkcijama.”
Marko Tasic, CEO/CTO

Bad Sistems

“IT Bootcamp u Nišu je idealna prilika za sve koji žele da se upuste u programiranje i isprobaju svoje sposobnosti u ovom svetu. Misiju i viziju obrazovanja i napretka smo prepoznali kao zajedničke vrednosti i veoma rado prihvatili saradnju. BAD SISTEMS od svog osnivanja omogućava programe praksi i usavršavanja a polaznici IT Bootcampa su se pokazali kao odlični kandidati. Jedan od polaznika je danas i zvaničan član BAD SISTEMS tima.

IT Bootcamp svim polaznicima omogućava detaljno znanje koje će kasnije moći da oblikuju prema svojim interesovanjima i potrebama. Polaznici su se pokazali kao vredni, uvek spremni da doprinesu svojim znanjem ali i da uče i napreduju svakodnevno.

Saradnju ćemo nastaviti a preporučujemo svima da doprinesu razvoju stručnog kadra u IT-ju, i ukoliko su u mogućnosti, IT Bootcamp polaznicima omoguće stručna usavršavanja u svojim firmama.”
Sara Novosel, Product Marketing Manager

Quantox

“Saradnja sa IT Bootcamp-om je od početka do kraja bila jedno veoma prijatno iskustvo za ljude iz naše kompanije. Uz odličnu komunikaciju svih strana, ceo proces je okončan veoma uspešno, na obostrano zadovoljstvo. Značajan broj polaznika kursa je dobilo zaposlenje kod nas i zaista su se dobro pokazali. Ovakav vid saradnje je dobra formula za budućnost prekvalifikacije kadrova u sve popularniji sektor informacionih tehnologija.”
Igor Stamenković, Recruiter
Marko Dojčinović, QA Engineer

 

Badin Soft

,,Mi smo, kao kompanija, jako zadovoljni kvalitetom mladih talenata koje smo angažovali kroz saradnju sa IT Bootcamp-om. Članovi našeg tima postali su dobri i ambiciozni ljudi željni učenja i rada na sebi a takvim se profilima uvek radujemo. Sigurni smo da ćemo nastaviti saradnju sa IT Bootcamp-om.”                                Ana Sionov, HR Manager

 

 

dCloud

“Stručan i otvoren pristup celog tima daje kao rezultat obučen kadar koji može da odgovori svim izazovima.”
Marko Tasic, CEO/CTO

Miticon

“IT Bootcamp je definitivno mesto gde nalazimo motivisane, talentovane i vredne ljude koji ulaze u IT struku.”
Bogdan Mitić, direktor

HTEC

“IT Bootcamp obuka daje odlično predznanje za dalje usavršavanje u QA Automation oblasti i polaznu osnovu za izgradnju karijere QA inženjera.”
Ivana Blagojević, Recruiter
Miloš Najdanović, QA Automation Engineer