Prijava – Testiranje softvera (QA)

Prijava

Testiranje softvera (QA)

Prijave za letnji ciklus su otvorene od 19.06.2024. a predavanja počinju krajem jula 2024.

Prijave su otvorene za kandidate iz cele Srbije.

Kurs “Testiranje softvera (QA)” se održava online i traje 11 nedelja (10 nedelja predavanja + 1 radna nedelja bez predavanja). Predavanja se održavaju 4 puta nedeljno, radnim danima od 18h do 22h

Prisustvo na nastavi u navedenim terminima je obavezno.

Nakon prijavljivanja dobićete potvrdu prijave na vašu email adresu. Kada počne prvi krug selekcija biće vam poslat email sa pozivom za prvi krug selekcije.

MOLIMO VAS da tokom selekcije proveravate Vašu Nepoželjnu poštu, Promocije i ostale foldere. Može se desiti da Vam mejlovi sa za zadacima stignu na navedene adrese.

Uslovi za prijavu

Besplatni kursevi IT prekvalifikacije su namenjeni državljanima Republike Srbije koji imaju trajno prebivalište na teritoriji Srbije.

Na konkurs mogu da se prijave:

 • Kandidati sa minimalnim obrazovanjem nivo srednja škola/gimnazija.
 • Kandidati koji studiraju na smerovima koji imaju manje od 20% ispita iz IT predmeta.
 • Kandidati sa fakultetskim obrazovanjem na smerovima koji su imali manje od 20% ispita iz IT predmeta.
 • Kandidati koji nisu završili Matematički fakultet, smerove Matematika i računarske nauke i Visoku tehničku školu, smer Informacione tehnologije.
 • Kandidati koji su već zaposleni, a ne rade na IT pozicijama.
 • Kandidati koji su već zaposleni, a koji tokom ranije karijere nisu radili više od tri meseca na programerskim pozicijama u IT industriji.
 • Kandidati koji su nezaposleni, a koji tokom ranije karijere nisu radili više od tri meseca na programerskim pozicijama u IT industriji.

* Potrebno je da svi kandidati imaju dovoljno vremena da se posvete kursu.

* Potrebno je da kandidat ima svoj računar sa performansama koje omogućavaju praćenje nastave. Minimalna potrebna konfiguracija je Dual Core procesor sa 6GB RAM memorije, a poželjno je da procesor i memorija budu veće jačine.

* Kandidati imaju mogućnost da se u jednom ciklusu prijave za samo jedan kurs. Molimo vas da se ne prijavljujete za više kurseva odjednom.

* Kandidati koji su već pohađali neki od naših kurseva nemaju pravo da se ponovo prijave.

* Molimo vas da pre prijavljivanja pročitate od čega se sastoji proces selekcije, kao i koje su obaveze polaznika.

  Prednost pri izboru smene imaće najbolji kandidati. Škola zadržava pravo da Vas bez obzira na izabranu opciju stavi na kurs na kojem je ostalo mesta.

   

  Molimo Vas da odgovorite na postavljena pitanja

  Škola neće objavljivati pojedinačne rezultate kandidata. Takođe, škola se ne obavezuje da kandidatima opravda razlog za odbijanje ili prihvatanje.