Blog

Vesti

QA meetup: Trendovi i izazovi

U četvrtak, 29. oktobra, grupa developera Mews Developers organizuje online meetup na temu trendova i izazova u oblasti testiranja softvera.
 
Učesnici će saznati nešto više o tome kako pristupiti modernizaciji i upoznati se sa nekonvencionalnim praksama QA-a. Meetup će biti održan na engleskom jeziku.

Online događaj “Meet your career”

U utorak, 3. novembra, AIESEC Serbia organizuje online događaj pod nazivom “Meet your career”.

Učesnici ovog događaja će imati priliku da se upoznaju sa kompanijama iz Niša i čuju nešto više o njihovim otvorenim pozicijama, učestvuju u petominutnom razgovoru za posao i dobiju odgovore na najčešća pitanja prilikom zapošljavanja. Takođe, moći će da ostave svoj CV u bazu podataka koja će kompanijama biti na raspolaganju narednih godinu dana.

Intervju Petra Markovića, suosnivača i donatora IT Bootcamp-a, za portal Kosovo Online

Pozivamo vas da pročitate i poslušate intervju sa Petrom Markovićem, suosnivačem i donatorom IT Bootcamp-a. Petar je u izjavi koju je dao za Kosovo Online objasnio pristup, vrednosti i misiju škole, ne samo u odnosu na kurseve koje planiramo na Kosovu i Metohiji već i u odnosu na dosadašnji celokupni rad kao i buduću perspektivu.
Podsećamo da prijavljivanje za besplatne IT kurseve prekvalifikacije na Kosovu i Metohiji traje do 04.10.2020. – PRIJAVI SE

VIDEO: I deoII deoIII deoIV deoV deoVI deo