Blog

Vesti

Četvrta generacija polaznika IT Bootcamp-a je počela sa radom

Pre dve nedelje je III generacija uspešno završila kurseve IT Bootcamp-a. Sa zadovoljstvom konstatujemo da je danas počela sa radom IV generacija polaznika. Ovaj put učionica se nalazi na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a jutarnja smena pohađa novi kurs Osnove programiranja (Java). Prethodnoj generaciji želimo mnogo uspeha u pronalaženju svoje šanse na IT tržištu, a novoj generaciji čestitamo na upisu u školu.

Coffee.js – JavaScript meetup

Novi Coffee.js meetup se održava i ovog meseca!

Ako imate pitanja i nedoumice vezane za JavaScript ili jednostavno želite da uz jutarnju kafu upoznate nove ljude i delite svoja iskustva sa ostalim JavaScript entuzijastima, pridružite im se 23. aprila na starom mestu.

Belgrade Youth Fair 2019

Budite deo ovogodišnjeg Belgrade Youth Fair-a koji organizuje EKOF Media Group!

Na dvodnevnom događaju, koji se održava 18. i 19. aprila, učesnici će imati priliku da se povežu sa kompanijama, istraže mogućnosti prakse i zaposlenja, ali i da prošire svoje znanje učestvujući u raznim radionicama i predavanjima koje će držati eksperti iz vodećih kompanija u zemlji i regionu.

Prijavite se na vreme i budite deo najvećeg karijernog događaja za mlade!

Da li nam je potreban jQuery – panel diskusija

Network Eve 11. aprila organizuje panel diskusiju na temu “Da li nam je potreban jQuery”.

Kroz diskusiju će vas voditi članovi Network Eve-a i programeri koji dugi niz godina rade front i back end development. Događaj je otvoren za sve koji imaju pitanja ili nešto da kažu na ovu temu. Osim diskusije, prisutni će moći učestvovati u programerskoj igri iznenađenja i networking-u na kraju večeri.

Prijavite se na vreme.

Predavanje na temu React-a

Danas vam predlažemo predavanje na temu React-a, koje 18. aprila organizuje kompanija Nul Tien!

Ukoliko vas interesuju osnove React-a, kao i pravac u kom će se React razvijati i kretati, prijavite se na vreme i proširite svoje znanje u željenom pravcu. Da bi učestvovali u ovom događaju, poznavanje React-a nije neophodno.

WordPress meetup za početnike

WordPress Serbia i ovog meseca organizuje meetup u Beogradu #WPBGD!

Najnoviji meetup se održava 17. aprila i namenjen je početnicima koji žele da podele svoje iskustvo, problem ili način rešavanja problema sa ostatkom WordPress zajednice.

Pripremite svoje priče i pitanja i prijavite se na #WPBGD.