Blog

Vesti

Online WordPress meetup

U ponedeljak, 6. aprila, WordPress Niš – WPNis zajednica organizuje online WordPress meetup.

Učesnici meetup-a će imati priliku da čuju dva predavanja, jedno na temu najčešćih WordPress problema i mogućnostima njihovog rešavanja, dok će drugo predavanje biti posvećeno aktuelnoj temi rada od kuće i alatima koji u ovome mogu pomoći.

Gostovanje u jutarnjem programu N1 televizije

Danas ste imali priliku da više saznate o otvorenom konkursu za prolećni ciklus 2020. i kako smo se prilagodili trenutnoj situaciji, odnosno omogućili polaznicima da uče programiranje Online, od kuće. Veliko hvala koleginici Miljani Kercu na predstavljanju škole u jutarnjem programu N1 televizije. Ponosni smo na dosadašnji uspeh polaznika IT Bootcamp-a i nadamo se da će buduće generacije biti bar podjednako uspešne.

Meetup “Testiranje od UI-a do Cloud-a”

U četvrtak, 26. marta, u Beogradu se održava meetup pod imenom “Testiranje od UI-a do Cloud-a”, koji organizuje Levi9 IT Services.

Teme najnovijeg Levi9 meetup-a biće automatsko testiranje serverless aplikacija i testiranje UI-a uz pomoć Cucumber-a i WebdriverIO-a. Ovaj događaj je namenjen test developerima koji rade u agilnim metodologijama i bave se automatskim testiranjem, kao i test developerima sa poznavanjem AWS-a i onima koji se sa ovom oblašću tek upoznaju.