Blog

Vesti

Poseta polaznicima JS kursa u Beogradu

Danas nas je u Beogradu posetila Sofija Nikolić iz kompanije 30Hills. Sofija je vreme posvetila da polaznicima JS kursa naglasi važnost radoznalosti i istraživačkog duha kod programera. Takođe, približila im je koncept prakse i savetovala kako da se pripreme za buduća prijavljivanja kod kompanija. Hvala Sofiji na podršci.

Jesenji LINK2job sajam zapošljavanja

U petak, 15. novembra, u Beogradu se održava jesenji LINK2job sajam zapošljavanja, koji organizuje Center for Career Development.

Na sajmu će posetioci imati priliku da uspostave kontakte i predstave se željenim kompanijama, kojih će biti preko 40, sa preko 400 otvorenih pozicija. Takođe, posetiocima će biti pružena mogućnost da učešćem u različitim programima unaprede svoje veštine i povećaju šansu za dobijanje posla.

Radionica “CV klinika”

U petak, 1. novembra, održava se radionica “CV klinika” koju organizuje Portal Mladi.

Ova radionica, koja je deo projekta “Mesec mladih”, ima za cilj da pomogne mladim ljudima da savladaju veštinu predstavljanja sebe i svog profesionalnog rada na najbolji mogući način u vidu radne biografije i motivacionog pisma.

Poseta bivšeg polaznika QA kursa

U petak nas je posetio Nikola Stojanović, bivši polaznik QA kursa, koji je našao svoju šansu na IT tržištu. Nikola je na šaljiv način dočarao 10 nedelja intenzivnog rada i dao sjajne savete trenutnim polaznicima u vezi sa motivacijom, radnim navikama i pripremom za procese selekcija u IT kompanijama.