Blog

Vesti

Meetup “Blind Date with Google Cloud Platform”

U Beogradu 12. decembra održava se meetup “Blind Date with Google Cloud Platform”, koji organizuje 3AP.

Kako da odaberete adekvatnu infrastrukturu na kojoj ćete instalirati vaše aplikacije? Koje su dostupne opcije za skladištenje podataka? Koja je njihova primena? Svi prisutni će imati priliku da čuju odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Meetup je namenjen programerima, kao i svima ostalima koje zanima Google Cloud platforma.

 

Seminar “Kako koristiti LinkedIn u poslovne svrhe”

U subotu, 14. decembra, u Nišu će se održati jednodnevni seminar na temu “Kako koristiti LinkedIn u poslovne svrhe”, koji organizuje Throne.

Na ovom događaju ćete, između ostalog, imati priliku da dobijete savete i smernice kako da napravite upečatljiv LinkedIn profil ili unapredite postojeći, te kako da iskoristite pun potencijal LinkedIn-a u svojoj poslovnoj karijeri.

Curiosity Chata: Nije život 0||1

U sredu, 18. decembra, održava se Curiosity Chat: Nije život 0||1, u organizaciji alex5rovski.

Gosti jubilarnog 10. Curiosity Chat-a su dva programera i muzičara, koji će govoriti o balansiranju svojih interesovanja, koliko formalno obrazovanje ima veze sa onim što radimo i čime se vode kada određuju prioritete.

Poseta polaznicima kursa Testiranje softvera u Beogradu

U Beogradu su nas posetili Aleksandar i Marija Belić iz nemačke kompanije Netcare, koja otvara predstavništvo u Beogradu. Aleksandar i Marija su polaznicima kursa Testiranje softvera opisali primere iz ličnog života šta se od manuelnih i automatskih testera očekuje, zašto je testiranje potrebno i da je to zaista interesantan i dinamičan posao. Hvala Aleksandru i Mariji na izdvojenom vremenu.

Poseta drugoj generaciji polaznika kursa u Nišu

U Nišu smo imali još jednu lepu posetu. Radmila Petrović i Julija Savović iz kompanije Miticon su zajedno sa bivšim polaznicima, koji su upravo kod njih našli šansu, posetili drugu generaciju polaznika kursa Testiranje softvera. Radmila i Julija su dale savete trenutnim polaznicima šta da istražuju, na šta posebno da obrate pažnju tokom kursa, kao i smernice za pitanja na intervjuima. Polaznici prethodne generacije su novim kolegama pričali o istrajnosi, timskom duhu i njihovom iskustvu tokom školovanja u IT Bootcamp-u. Hvala svima na podršci.