Blog

Vesti

Online predavanje “Put ka UX-u iz različitih perspektiva”

U četvrtak, 28. maja, kompanija Endava organizuje online predavanje pod nazivom “Put ka UX-u iz različitih perspektiva”.

Učesnici ovog događaja će imati priliku da čuju kako se postaje iskusan UX dizajner bez formalnog obrazovanja, koje su to uobičajene zablude vezane za ovu oblast i slično. Predavanje je namenjeno UX dizajnerima, front-end developerima i svim drugima koji su zainteresovani za oblast UX-a.

Održan HR trening polaznicima IT Bootcamp-a u Beogradu

Neposredno pred uvođenje vanrednog stanja i prelaska na Online predavanja, imali smo čast da nas u jutarnjoj JavaScript BG grupi poseti Luka Babić, osnivač HR kompanije Orgnostic. Još jednom hvala Luki na sada već tradicionalno održanom HR treningu i simulaciji intervjua sa polaznicima IT Bootcamp-a. Nadamo se uskorom otvaranju tržišta i odličnom uspehu polaznika.

IT Bootcamp projekat “Ojačavanje”

IT Bootcamp je organizovao dodatni projekat “Ojačavanje” za polaznike prethodne dve generacije, na koje je uticala destabilizacija tržišta nastala kao posledica Covid-19 pandemije. Želimo da polaznici kroz kreativni proces pravljenja i testiranja aplikacija iskoriste prelazni period ka ponovnoj stabilizaciji tržišta. Projekat se realizuje kroz Online komunikaciju, a u njemu učestvuje ukupno 134 polaznika iz Beograda i Niša. Veliko hvala predavačima na organizaciji dodatnih aktivnosti za polaznike. Takođe, veliko hvala i IT kompanijama Svea Ekonomi iz Beograda i Miticon iz Niša, koje su podržale školu i preuzele rad sa dve grupe polaznika. U susret budućim uspesima radujemo se novim idejama i rešenjima polaznika.