Blog

Počele su prijave za zimski ciklus kurseva 2022. godine

Prijave za zimski ciklus kurseva su počele i otvorene su do 9. oktobra. Na sve kurseve mogu da se prijave isključivo državljani Republike Srbije, koji imaju prebivalište u dole navedenim gradovima. Jedan kandidat može da se prijavi samo na jedan kurs.

Kursevi će se održavati online, a namenjeni su polaznicima bez tehničkog, odnosno programerskog predznanja, koji aktivno koriste računar. Molimo vas da pre prijavljivanja pročitate uslove prijave, od čega se sastoji proces selekcije, kao i koje su obaveze polaznika. Pozivi u procese selekcije neće početi pre 29. septembra.

 

Ponuda kurseva:

Nudimo vam kurs Testiranje softvera (QA), na kojem možete da savladate osnove manuelnog i automatskog testiranja i prekvalifikujete se u IT industriju. Na kurs mogu da se prijave kandidati sa prebivalištem u gradovima: Beograd, Niš, Novi Sad i Kragujevac, koji ispunjavaju uslove navedene ovde.

 

 

Ove zime donosimo novitete! Prijavi se i budi deo prve generacije kursa Osnove veb programiranja (Python) u realizaciji IT Bootcamp-a i kompanije Symphony. Python spada u programske jezike koji se nalaze na samom vrhu lestvice popularnosti u svetu, a sigurno smo da će tako biti i kod nas. Iskoristi priliku za prekvalifikaciju i edukuj za Python developera, uz temeljan program kursa i sjajan tim predavača. Prijave su otvorene za kandidate iz cele Srbije i moguće su putem ovog linka.

 

 

Na besplatnom online kursu Razvoj veb stranica (JS + React) naučićeš kako da upravljaš veb stranicama, koristiš hosting i domen, kreiraš vebsajt i prilagodiš ga svim uređajima. Ukoliko si iz Beograda, Niša ili Kragujevca, prijavi se putem ovog linka i iskoristi šansu da postaneš deo IT zajednice, zahvaljujući kojoj se preko 700 naših polaznika zaposlilo ili dobilo praksu.