Blog

Online panel “Talent management in the tech era”

Online panel ”Talent management in the tech era”, u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i NCR fondacije, u okviru projekta Podrška STEAM obrazovanju u Srbiji, održaće se 4. novembra 2021. godine u 14 časova.

Digitalna tranformacija sa sobom donosi kontinuirane promene u svim sferama života, uključujući i tržište talenata. Kao globalna tehnološka kompanija sa više od 36.000 zaposlenih, od kojih preko 4.000 radi u Srbiji, NCR dosta pažnje usmerava na pitanja zapošljavanja, upoznavanja novozaposlenih sa kompanijom i razvoj karijere, kao i na trendove na tržištu rada i zapošljavanja mladih na početku karijere.

Ovo je jedan u nizu panela koji će Fondacija Ana i Vlade Divac organizovati sa NCR ekspertima i koji ima za cilj da studentima, srednjoškolcima, široj IT zajednici, ali i svim zainteresovanim približi svet modernih tehnologija kroz deljenje iskustava o radu u kompaniji NCR, o mogućnostima koje NCR se pruža mladima i veštinama i znanjima neophodnim za rad u različitim timovima ove kompanije.

Događaj možete pratiti na Zoom platformi, a panel će biti na engleskom jeziku.

Link za registraciju: Meeting Registration – Zoom

Panelisti:

Bojana Vasiljevic – Executive HR Director for East Europe
Anas Smaali – EMEA University Hiring Leader
Marija Ilic – EMEA University Recruiter

Moderator

Yvonne Whitaker – NCR Foundation Lead