Blog

“Startit”: Upoznajte IT Bootcamp, besplatnu školu namenjenu prekvalifikaciji u IT sektor – onlajn predavanje

Da li ste razmišljali o prekvalifikaciji u IT sektor? Da li smatrate da zbog toga što ste formalno obrazovanje sticali u nekoj drugoj oblasti nemate dovoljno osnove za za ovakav korak? Mislite da vam je za to potrebno mnogo više od motiva i želje za učenjem, kao i dosta novca? Odgovore na ova pitanja možete dobiti na onlajn predavanju “Upoznajte IT Bootcamp”, koje će biti održano 29. septembra sa početkom u 18 časova.

U saradnji sa IT Bootcamp-om i Fondacijom Ana i Vlade Divac, organizujemo predavanje tokom kojeg ćemo predstaviti ovu neprofitnu i besplatnu školu, namenjenu prekvalifikaciji. Tokom predavanja će biti reči o svim mogućnostima koje škola pruža, zatim kako teče proces selekcije kandidata, koji su to izazovi sa kojima se suočavaju polaznici nakon školovanja, kao i o njihovim uspesima. Takođe, deo predavanja će biti usmeren i na to kako su kursevi osmišljeni i koncipirani, šta je to što se očekuje od polaznika kurseva i koje su njihove obaveze.

 

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno svim punoletnim građanima Srbije koji žele da se prekvalifikuju za rad u IT sektoru, a nemaju prethodno formalno obrazovanje u ovoj sferi, kao i svima onima koji žele da saznaju na koji način se izvode predavanja u IT Bootcamp-u, kakav je proces selekcije polaznika, ali i da čuju kako na prekvalifikante gledaju IT kompanije.

 

Predavači

Miljana Kerču je diplomirani novinar i komunikolog, zadužena za komunikacije u Fondaciji Ana i Vlade Divac. U dosadašnjoj karijeri je bila i urednik sajta i novinar za MTV-a Srbija.

Barbara Petrović, kao master inženjer marketinga i diplomirani inženjer organizacionih nauka, radi na poziciji menadžerke IT Bootcamp-a. Radno iskustvo je sticala radeći u oblasti HR-a, kao i u osiguranju i marketingu.

Milena Đorđević je diplomirani psiholog, a radila je kao psiholog u Centru za socijalni rad i kao školski psiholog i psiholog u nastavi, a sada je koordinatorka IT Bootcamp-a u Nišu, Kragujevcu i na Kosovu i Metohiji.

 

Moderator

Moderator ovog predavanja će biti Sonja Slijepčević, master inženjer menaždmenta i dipl. menadžer u medijima i koordinatorka IT Bootcamp-a u Novom Sadu. Značajno radno iskustvo je stekla radeći na poziciji urednika dokumentarno-obrazovnog programa na Radio-televiziji Vojvodine.

 

Prijave

Onlajn predavanje će biti održano u sredu, 29. septembra, sa početkom u 18 časova. Učešće na radionici je besplatno i otvoreno za sve, ali kako je broj mesta na događaju ograničen, prijavite se ukoliko ste sigurni da možete da prisustvujete putem ovog linka.

Ostatak teksta možete pročitati u Startit blogu.