Prijava – Razvoj veb stranica (PHP + Word Press)

Prijava

Razvoj veb stranica (PHP + Word Press)

Prijavljivanje za oktobarski ciklus kurseva 2021. godine je počelo i trajaće do 03.10.2021. godine.
Kurs “Razvoj veb stranica (PHP + Word Press)” se održava Online, radnim danima od 18:00 do 22:00h a namenjen je državljanima Republike Srbije koji imaju trajno prebivalište na teritoriji KiM i u Kragujevcu, Nišu, Užicu, Čačku i Paraćinu.

Nakon prijavljivanja dobićete potvrdu prijave na vašu email adresu. Kada počne prvi krug selekcija biće vam poslat email sa pozivom za prvi krug selekcije. Poziv za prvi krug selekcije i slanje testova neće početi pre 15.09.2021.

MOLIMO VAS da tokom selekcije proveravate Vašu Nepoželjnu poštu, Promocije i ostale foldere. Može se desiti da Vam mejlovi sa za zadacima stignu na navedene adrese.

Uslovi za prijavu

Besplatni kursevi IT prekvalifikacije su namenjeni državljanima Republike Srbije koji imaju trajno prebivalište na teritoriji KiM i u Kragujevcu, Nišu, Užicu, Čačku i Paraćinu. Na konkurs mogu da se prijave:

 • Kandidati sa minimalnim obrazovanjem nivo srednja škola/gimnazija.
 • Kandidati koji studiraju na smerovima koji imaju manje od 20% ispita iz IT predmeta.
 • Kandidati sa fakultetskim obrazovanjem na smerovima koji su imali manje od 20% ispita iz IT predmeta.
 • Kandidati koji su već zaposleni, a ne rade na IT pozicijama.
 • Kandidati koji su već zaposleni, a koji tokom ranije karijere nisu radili više od tri meseca na programerskim pozicijama u IT industriji.
 • Kandidati koji su nezaposleni, a koji tokom ranije karijere nisu radili više od tri meseca na programerskim pozicijama u IT industriji.

* Potrebno je da svi kandidati imaju dovoljno vremena da se posvete kursu.
* Potrebno je da kandidat ima svoj računar sa performansama koje omogućavaju praćenje nastave. Minimalna potrebna konfiguracija je Dual Core procesor sa 6GB RAM memorije, a poželjno je da procesor i memorija budu veće jačine. Kandidatima sa područija Kosova i Metohije će škola obezbediti računar, ukoliko nemaju odgovarajući.
* Molimo vas da pre prijavljivanja pročitate obaveze polaznika.


  Prednost pri izboru smene imaće najbolji kandidati. Škola zadržava pravo da Vas bez obzira na izabranu opciju stavi na kurs na kojem je ostalo mesta.

   

  Molimo Vas da odgovorite na postavljena pitanja

  Škola neće objavljivati pojedinačne rezultate kandidata. Takođe, škola se ne obavezuje da kandidatima opravda razlog za odbijanje ili prihvatanje.