Srpsko filantropsko udruženje organizuje drugo po redu Gala veče, koje ima za cilj da okupi ljude otvorenog srca, spremne da podrže humanitarne projekte koji su od značaja za srpsku zajednicu. U svečanoj atmosferi, gosti će imati priliku da dožive i slave srpsku kulturu, uživaju u zabavnom programu i povežu se sa istomišljenicima koji su vođeni željom da drugima pruže nove mogućnosti.

Ove godine, članovi udruženja odlučili su da prikupljena novačana sredstva ulože u IT Bootcamp – besplatnu školu za prekvalifikaciju u IT sektor. Na taj način omogućiće društveni napredak pojedincima koji nisu imali priliku da steknu formalno obrazovanje u ovoj sferi i uticati na povećanje produktivnost srpske privrede kroz kvalifikovanu IT radnu snagu.

Za dodatne informacije, ulaznice i donacije posetite https://lnkd.in/ef8zTNt8.

O udruženju

Srpsko filantropsko udruženje je nepolitička, nereligiozna i neprofitna organizacija, osnovana 2020. godine u Njujorku. Misija udruženja je da ostavi trajan pozitivan uticaj na srpsku zajednicu organizovanjem događaja i prilika koji pokreću ideje i pozivaju na doprinos i akciju. Članovi udruženja su različiti profesionalci, ujedinjeni zajedničkim ciljem – da vrate srpskoj zajednici ono što je njima pružila.